Μετά από μια μικρή άνοδο στο πρόγραμμα πτήσεων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και έως και 15% της προσφοράς πτήσεων τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η Austrian Airlines σκοπεύει να συνεχίσει να αυξάνει συνεχώς το πρόγραμμα μέχρι το καλοκαίρι.

Περισσότεροι από 20 προορισμοί θα ξαναρχίσουν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων, όπως η Βαρκελώνη, το Ντουμπρόβνικ, η Φλωρεντία, το Γκέτεμποργκ, η Κόσιτσε, η Κρακοβία, η Λβιβ, η Οδησσός ή το Όσλο – στο διηπειρωτικό δίκτυο δρομολογίων, το Αμμάν, η Μπανγκόκ, το Σικάγο και το Τόκιο.

Στη θερινή περίοδο, ο αυστριακός αερομεταφορέας εσωτερικού προβλέπει αυξημένη ζήτηση για ταξίδια διακοπών και ως εκ τούτου επικεντρώνεται σε τουριστικούς προορισμούς.

Έως 150 πτήσεις την εβδομάδα προς προορισμούς διακοπών το καλοκαίρι

Το κύριο επίκεντρο θα συνεχίσει να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος, αλλά η Ιταλία, η Ισπανία και η Τουρκία είναι επίσης οι αισιόδοξοι για το καλοκαίρι του 2021. Για παράδειγμα, θα υπάρχουν έως και 10 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο (Κρήτη) ή 16 προς Λάρνακα (Κύπρος) – και δημοφιλείς προορισμοί διακοπών όπως η Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Ίμπιζα, η Ρόδος, η Μύκονος, η Κως, η Κατάνια και τα Κανάρια Νησιά βρίσκονται επίσης στο πρόγραμμα με αυξημένη συχνότητα.

«Αναμένουμε αυξημένη ζήτηση στον τουριστικό τομέα το καλοκαίρι και ως εκ τούτου αυξάνουμε την προσφορά μας σε προορισμούς διακοπών έως και 20% από τον Ιούλιο », εξηγεί ο CCO της Austrian Airlines Michael Trestl. « Η φάση κράτησης για την περίοδο των διακοπών του 2021 βρίσκεται σε εξέλιξη. Με το εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ελκυστική προσφορά διακοπών για όλους τους Αυστριακούς. Φυσικά, η περαιτέρω ανάπτυξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πρόοδο της πανδημίας και τις σχετικές ταξιδιωτικές πολιτικές . Στον ιστότοπο της Austrian Airlines, οι επιβάτες θα βρουν πληροφορίες για ταξίδια σε περιόδους κορώνας, υποχρεωτική χρήση μάσκας, ειδικούς κανονισμούς ταξιδιού για κάθε χώρα ή ευέλικτες ρυθμίσεις κράτησης. Οι πληροφορίες ενημερώνονται σε συνεχή βάση.

Aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday