Η Avianca και η ιταλική αεροπορική εταιρεία ITA Airways ανακοίνωσαν την έναρξη μιας συμφωνίας κοινής χρήσης κωδικών που θα επιτρέπει στους πελάτες να ταξιδεύουν μεταξύ Μπογκοτά, Κάλι, Μεντεγίν και Ρώμης ή αντίστροφα, μέσω Λονδίνου ή Μαϊάμι, με ένα μόνο εισιτήριο, σε πτήσεις που πωλούνται και εκτελούνται από κοινού από την δύο αεροπορικές εταιρείες.

Αυτός ο κοινός κωδικός θα λειτουργεί από τις 31 Οκτωβρίου. Οι πελάτες της Avianca θα μπορούν να συνδέουν μετ’ επιστροφής μεταξύ Μπογκοτά και Ρώμης, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης, μέσω Λονδίνου, ενώ οι πελάτες της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας θα μπορούν να ταξιδεύουν μετ’ επιστροφής μεταξύ Μπογκοτά, Κάλι, Μεντεγίν και Ρώμη που συνδέει στο Μαϊάμι.

Ομοίως, μέσω της Avianca, θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα στην περιοχή με 125 δρομολόγια που συνδέουν 24 χώρες στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

« Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαστήκαμε με την Avianca. Αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να μεταφέρουμε τους επιβάτες μας στην Κολομβία χάρη στις πτήσεις που συνδέονται με την Μπογκοτά καθώς και να μεταφέρουμε επιβάτες της Avianca στην Ιταλία και την Ευρώπη με τις βολικές πτήσεις μας που συνδέουν τη Ρώμη Fiumicino. Με αυτή τη νέα συμφωνία, οι συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών της ITA Airways ανέρχονται σε 30, ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που πέτυχε η Εταιρεία σε μόλις 12 μήνες », δήλωσε ο Andrea Benassi, Επικεφαλής Δικτύου, Στόλου και Συμμαχιών ITA Airways.

Οι πελάτες της Avianca και της ITA Airways θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την κοινή υπηρεσία εύκολα και αποτελεσματικά μέσω των καναλιών πωλήσεων και των δύο αεροπορικών εταιρειών:

• Avianca : Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στην εφαρμογή για κινητά, τον ιστότοπο, τα φυσικά σημεία πώλησης ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

• ITA Airways : Όλες οι πτήσεις της ITA Airways μπορούν να αγοραστούν στο ita-airways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Εταιρείας, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των γραφείων εισιτηρίων αεροδρομίων.

Πηγή: tourismtoday.gr