Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη του νέου της δρομολογίου προς τη Νίκαια της Γαλλίας.

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2023, οι ταξιδιώτες θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Αυτή η τελευταία προσθήκη στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της Cyprus Airways επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει στους επιβάτες της πρόσβαση σε μοναδικούς και περιζήτητους προορισμούς.

Ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways, σημειώνει:

“Στην Cyprus Airways, πιστεύουμε ότι το ταξίδι είναι εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Με την ένταξη της Νίκαιας στο δίκτυό μας, υπογραμμίζουμε την αφοσίωσή μας να προσφέρουμε συναρπαστικούς προορισμούς στους πελάτες μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος μας Airbus A220 εξασφαλίζει ότι κάθε ταξίδι με την Cyprus Airways δεν είναι απλώς μια βόλτα. Είναι ένα ταξίδι εκλεπτισμένησ άνεσης και μια απόδειξη της αδιάκοπης επιδίωξής μας για καινοτομία και βιωσιμότητα, ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε στην οικονομική ή την μοναδική επιχειρηματική μας κατηγορία”.

Στο Airbus A220, οι επιβάτες θα γνωρίσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ευρύχωρες καμπίνες, σύγχρονες ανέσεις και φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους συνάδουν με το βιώσιμο όραμα και τη δέσμευση των Κυπριακών Αερογραμμών να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Με τις πωλήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, οι ταξιδιώτες μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους για τη μαγευτική πόλη της Νίκαιας, από όπου το Μονακό, η Μασσαλία και η Γένοβα είναι εύκολα προσβάσιμες. Αν ψάχνετε για ήλιο και θάλασσα, σκι, καθώς και επαφή με την περιοχή της υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, όλα αυτά βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη Νίκαια. Αγκαλιάστε τον ζωντανό πολιτισμό, τα ιστορικά αξιοθέατα και τις μαγευτικές ακτές που σας περιμένουν.

Η Cyprus Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, επανέλαβε τις δραστηριότητές της το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα προηγμένο στόλο Airbus A220 (τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα) μαζί με τα υφιστάμενα αεροσκάφη Airbus A320.

Οι χειμερινοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ, το Ερεβάν, το Παρίσι, το Ντουμπάι, το Μιλάνο-Μαλπένσα, τη Ζυρίχη και τη Νίκαια.