Η easyJet προσθέτει 140.000 νέες θέσεις προς πώληση από τα δύο αεροδρόμια του Μπέλφαστ.

Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται επίσης να ξεκινήσει πτήσεις από το διεθνές αεροδρόμιο του Μπέλφαστ προς τη Ρόδο για πρώτη φορά στις 3 Ιουνίου.

Οι νέες υπηρεσίες θα λειτουργούν έως και δύο φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο καθ’ όλη τη θερινή περίοδο, παρέχοντας στους πελάτες στη Βόρεια Ιρλανδία ακόμη πιο άμεσες και βολικές συνδέσεις με την Ελλάδα, με πτήσεις διαθέσιμες από 40,99 £* και πακέτα διακοπών διαθέσιμα με διακοπές easyJet.

Για περισσότερα από 20 χρόνια η easyJet είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Βόρεια Ιρλανδία και τώρα προσφέρει 36 δρομολόγια σε 9 χώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις υπηρεσίες της από το Μπέλφαστ το 1998 και από τότε που εισήγαγε την πρώτη της πτήση προς το Λονδίνο Λούτον, η easyJet παρέμεινε αφοσιωμένη στο αεροδρόμιο και στους πελάτες στη Βόρεια Ιρλανδία διατηρώντας μια συνεχή λειτουργία.

Η easyJet συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ με περισσότερα αεροδρόμια του Λονδίνου από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, προσφέροντας έως και 177 πτήσεις προς βασικά αεροδρόμια του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των Gatwick του Λονδίνου, του Λούτον του Λονδίνου και του Στάνστεντ του Λονδίνου.

Πηγή: tourismtoday.gr