Με αεροσκάφη Α380 θα εκτελούνται από τις 4 Νοεμβρίου όλες οι πτήσεις της Emirates στο Σύδνεϋ. Η εν λόγω κίνηση είναι μέρος των προσπαθειών της αεροπορικής εταιρείας να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα και τη χωρητικότητα των πελατών και να προσφέρει στους επιβάτες ακόμη περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές.

Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να δεσμεύσει σχεδόν 2.000 επιπλέον εβδομαδιαίες θέσεις με την αναβάθμιση στο διώροφο αεροσκάφος της στην τρίτη καθημερινή πτήση της, από τις 4 Νοεμβρίου 2023.

Αυτή η υπηρεσία θα αντικαταστήσει το αεροσκάφος Boeing 777-300ER που χρησιμοποιείται επί του παρόντος για EK 416 και 417.

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία A380 της Emirates θα διαθέτει διαμόρφωση τριών κατηγοριών με 489 θέσεις, αυξάνοντας την ημερήσια χωρητικότητα επιβατών κατά περισσότερες από 260 θέσεις.

Αυτή η αναβάθμιση θα βελτιώσει τις συνδέσεις από και προς το Ντουμπάι και την πρόσβαση σε πολλούς παγκόσμιους προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Βελτιώνει τις δύο υπάρχουσες υπηρεσίες τεσσάρων κλάσεων Sydney A380, οι οποίες διαθέτουν τη νεότερη καμπίνα Premium Economy από την Emirates.

Η Emirates είναι ήδη σημαντικός παίκτης στην αγορά των αερομεταφορών της Αυστραλίας, με 63 εβδομαδιαίες υπηρεσίες και σχεδόν 56.000 θέσεις που συνδέουν τις τέσσερις κύριες πύλες της.

Αυτές περιλαμβάνουν τρεις καθημερινές πτήσεις προς Μελβούρνη και Σίδνεϊ, διπλές καθημερινές πτήσεις προς Μπρίσμπεϊν και καθημερινή υπηρεσία A380 προς το Περθ, τη ναυαρχίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία έχει αποκαταστήσει τις υπηρεσίες μεταξύ Μελβούρνης και Σιγκαπούρης και δημιούργησε μια μοναδική εμπειρία A380 μεταξύ Σίδνεϊ και Κράιστσερτς.

Επιστροφή στην Αδελαΐδα


Η εισαγωγή του Airbus A350 της Emirates το καλοκαίρι του 2024 θα διευκολύνει την περαιτέρω επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της αεροπορικής εταιρείας επιτρέποντας στον στόλο της να αναπτυχθεί και ελευθερώνοντας περισσότερα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας της Emirates για να εξυπηρετούν σημεία όπως η Αδελαΐδα. Η αεροπορική εταιρεία βρίσκεται σε στενές συζητήσεις με το αεροδρόμιο της Αδελαΐδας για την επανέναρξη των υπηρεσιών απευθείας στο πλαίσιο της δέσμευσής της να επανασυνδέσει τους ταξιδιώτες από κάθε γωνιά της Αυστραλίας στο δίκτυό της.

Η τρίτη πτήση Sydney A380 θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι στις 21:30 και θα φτάσει στο Σύδνεϋ στις 18:20 τοπική ώρα. Η πτήση της επιστροφής αναχωρεί από το Σίδνεϋ στις 21:10 και φτάνει στο Ντουμπάι στις 04:30 τοπική ώρα.

Η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει την ανάπτυξη του ναυαρχίδας της A380 για να καλύψει τη διαρκώς αυξανόμενη ταξιδιωτική ζήτηση παγκοσμίως. Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία πετά το ναυαρχίδα της A380 σε περισσότερους από 50 προορισμούς, με περισσότερες πόλεις να υποδεχτούν το αεροσκάφος τους επόμενους μήνες.

Πηγή: tourismtoday.gr