Η Emirates τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε ότι υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Huawei, μία από τις κορυφαίες μάρκες τεχνολογίας στον κόσμο, για να επεκτείνει περαιτέρω την υπάρχουσα συνεργασία της.

Η βελτιωμένη συνεργασία θα επιτρέψει και στις δύο μάρκες να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σε ένα ευρύτερο κοινό στη Μέση Ανατολή και όχι μόνο.

Η συμφωνία υπογράφηκε στην Arabian Travel Market 2021 (ATM) στο Ντουμπάι από τον Orhan Abbas , Ανώτερο Αντιπρόεδρο Εμπορικών Επιχειρήσεων – Άπω Ανατολής σε Emirates και Lu Geng , Αντιπρόεδρο της Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Huawei Global Partnerships & Eco-Development, σηματοδοτώντας εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Emirates και της Huawei και αμοιβαία οφέλη για την επέκταση της εμβέλειάς τους στην αγορά της Κίνας και της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αντίστοιχα.

Στην τελετή υπογραφής ήταν επίσης ο Adnan Kazim , Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates και William Hu , Διευθυντής Περιφερειακής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Τμήμα Οικολογικής Ανάπτυξης, Huawei.

Εκτός από τις κοινές προωθήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας για την Emirates και την Huawei στις εγχώριες αγορές του άλλου, η συνεργασία θα περιλαμβάνει επίσης την έναρξη πρωτοβουλιών που εστιάζουν στον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων και ελκυστικών εμπειριών για χρήστες έξυπνων τηλεφώνων της Huawei κατά την κράτηση εισιτηρίων και την πραγματοποίηση ταξιδιωτικών σχεδίων την εφαρμογή Emirates, διαθέσιμη στο AppGallery – την επίσημη πλατφόρμα διανομής της Huawei και μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιες αγορές εφαρμογών στον κόσμο, με περισσότερους από 530 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Η κοινή συνεργασία θα δει επίσης την Emirates να παρέχει υποστήριξη για τη μηχανή αναζήτησης Huawei, Petal Search, σε έξυπνες συσκευές στην περιοχή MEA.

Για την Emirates, η ενσωμάτωση στο οικοσύστημα της Huawei θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να αξιοποιήσει ένα ευρύτερο κοινό-στόχο και χρήστες τηλεφώνων Huawei, ειδικά στην κινεζική αγορά που έχει θεωρηθεί ως μία από τις βασικές στρατηγικές αγορές για την Emirates παγκοσμίως.

Αυτή η κίνηση βασίστηκε στην επιτυχημένη συνεργασία των δύο εμπορικών σημάτων που ιδρύθηκαν στις αρχές του 2020, όταν η εφαρμογή Emirates διατέθηκε στις συσκευές έξυπνων τηλεφώνων της Huawei στο AppGallery, προσφέροντας στους χρήστες μια πιο πλούσια και πιο ελκυστική γκάμα λειτουργιών άνετα στα χέρια τους.

Η συνεργασία επεκτάθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο του 2020 με βελτιώσεις που επέτρεψαν ταχύτερες κρατήσεις και άλλες προσαρμοσμένες λειτουργίες που προσαρμόζουν την εμπειρία για κινητά.

Το μνημόνιο που υπογράφηκε στις 18 Μαΐου περιλαμβάνει επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής Emirates Mobile στο AppGallery. Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή Emirates είχε περισσότερες από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις από το AppGallery.

Το AppGallery προσελκύει επίσης έναν αυξανόμενο αριθμό προγραμματιστών με 2,3 εκατομμύρια εγγεγραμμένους επί του παρόντος, αύξηση 77% από πέρυσι. Από τον Μάρτιο του 2021, υπήρχαν περισσότεροι από 70.000 εγγεγραμμένοι προγραμματιστές στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Ως μέρος της πρότασής της προς τους καταναλωτές, η αεροπορική εταιρεία προσπαθεί να αναβαθμίσει την ψηφιακή της εμπειρία πελάτη αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής, καθιστώντας την εφαρμογή Emirates έναν χρήσιμο σύντροφο ταξιδιού που διασφαλίζει μια απρόσκοπτη διαδρομή πελάτη εν κινήσει.

Η εφαρμογή Emirates παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και πληροφορίες λογαριασμού Skywards.

Οι καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής Emirates περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία λίστας αναπαραγωγής πάγου και το συγχρονισμό με θέσεις αεροσκάφους πριν από το ταξίδι και το αεροδρόμιο Wayfinder για οδηγίες στο κέντρο της Emirates, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Πηγή: tourismtoday.gr