Η Eurowings, θυγατρική της Lufthansa θα απογειωθεί από την πρωτεύουσα της Τσεχίας για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο σε ελκυστικούς προορισμούς διακοπών και επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Οι νέες πτήσεις της Eurowings από την Πράγα στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων είναι σταθερές. Από τη Φουερτεβεντούρα στο Μιλάνο στην Κοπεγχάγη και το Τελ Αβίβ – από τις 31 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, η αεροπορική εταιρεία θα πετάξει με απευθείας σύνδεση από την τσεχική πρωτεύουσα σε προορισμούς από μόλις 29,99 ευρώ.

Συνολικά, η θυγατρική της Lufthansa θα απογειωθεί από τη νέα της βάση στην Πράγα σε έντεκα προορισμούς σε όλη την Ευρώπη από τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Οι επιβάτες της Eurowings μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις χαμηλού κόστους από Πράγα προς Ισπανία (Μάλαγα, Βαρκελώνη, Φουερτεβεντούρα, Τενερίφη), Ελλάδα (Αθήνα), Ηνωμένο Βασίλειο (Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ), Δανία (Κοπεγχάγη), Ιταλία (Μιλάνο), Κροατία (Ζάγκρεμπ) ) και την ισραηλινή πρωτεύουσα Τελ Αβίβ μέσω του eurowings.com ή της εφαρμογής πελατών.

Από τις 2 Νοεμβρίου , οι επιβάτες της Eurowings θα πετούν από την Πράγα στην Αθήνα, μέσω απευθείας σύνδεσης κάθε Τρίτη και Σάββατο, με μόλις 34,99 ευρώ για την απλή πτήση.

Με το άνοιγμα της νέας βάσης στην Πράγα, η Eurowings επεκτείνει τις υπηρεσίες της στην Τσεχική Δημοκρατία και θα τοποθετήσει αρχικά δύο αεροσκάφη Airbus A320 στην τσεχική πρωτεύουσα από τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Η Πράγα θα γίνει έτσι η 10η βάση Eurowings στην Ευρώπη. Με την αυξημένη παρουσία της στη «Χρυσή Πόλη», η Eurowings δημιουργεί περισσότερες από εκατό νέες θέσεις εργασίας και παρέχει σημαντική ώθηση για την απασχόληση στην τσεχική αεροπορική αγορά.

Πηγή: tourismtoday.gr