Η Gulf Air, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε την προσθήκη δύο καλοκαιρινών προορισμών στην Ελλάδα, στο παγκόσμιο δίκτυό της. Πρόκειται για την Σαντορίνη και την Μύκονο.

Τόσο η Σαντορίνη όσο και η Μύκονος θα εξυπηρετούνται από το νέο Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις το κάθε νησί, από τις 2 Ιουνίου έως τις 22 Σεπτεμβρίου για τη Σαντορίνη και από τις 3 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου για τη Μύκονο.

Οι εποχιακές καλοκαιρινές διαδρομές προς τα ελληνικά νησιά θα ενισχύσουν το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας με δημοφιλείς μπουτίκ παραθαλάσσιους προορισμούς που είναι αγαπημένοι σε πολλούς τουρίστες και οικογένειες στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και στην περιοχή, ειδικά καθώς η ζήτηση για ταξίδια αυξάνεται σταδιακά προς τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μειώνονται στην Ευρώπη.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, Captain Waleed AlAlawi, δήλωσε: «Έχουμε ερευνήσει και μελετήσει διάφορους προορισμούς για να προσθέσουμε στο εποχιακό καλοκαιρινό μας δίκτυο και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο ως τις νέες προσθήκες. Εξετάζοντας τις δυνατότητες και ακούγοντας τα σχόλια των πελατών μας, είμαστε σίγουροι ότι και τα δύο ελληνικά νησιά θα προσφέρουν την τέλεια εμπειρία στους νεόνυμφους, τους φίλους και τις οικογένειές τους για να περάσουν τις διακοπές τους. Θα πετάξουμε και στους δύο αυτούς προορισμούς για πρώτη φορά στην ιστορία της Gulf Air και θα είμαστε η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή που πετά προς Σαντορίνη”.

Το 2019 και σύμφωνα με τη στρατηγική της για να γίνει η αεροπορική εταιρεία επιλογής του πελάτη, η Gulf Air ανακοίνωσε το επιχειρηματικό μοντέλο μπουτίκ που θα ενίσχυε την εστίασή της στην εμπειρία προϊόντων και πελατών. Ομοίως με τη βιομηχανία φιλοξενίας, η Gulf Air διαφοροποιείται ως μια μπουτίκ αεροπορική εταιρεία που είναι μοναδική στον τρόπο λειτουργίας της σε σύγκριση με τις αεροπορικές εταιρείες που κατευθύνονται περισσότερο στον όγκο. Αυτή η προσέγγιση θα δώσει στην αεροπορική εταιρεία ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που μεταφράζεται επί του παρόντος με την ανανέωση του νέου στόλου της, της νέας προσφοράς κατηγορίας Falcon Gold, της αναβαθμισμένης εμπειρίας της οικονομικής θέσης, των νέων προορισμών και της παρουσίας της στο νέο τερματικό σταθμό στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν.

Η Gulf Air πετά προς και από το Αμπού Ντάμπι, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Ριάντ, τη Τζέντα, το Νταμάμ, τη Μεδίνα, το Μουσκάτ, το Κάιρο, το Αμμάν, την Καζαμπλάνκα, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, την Αθήνα, την Μπανγκόκ, τη Μανίλα, τη Σιγκαπούρη, τη Ντάκα, το Κολόμπο, τις Μαλδίβες και αρκετούς προορισμούς στην Ινδία και το Πακιστάν.

Ως μία από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες που δεν σταμάτησαν ποτέ να πετούν το 2020, η Gulf Air συνεργάζεται συνεχώς με τις κυβερνητικές αρχές του δικτύου της για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της καθώς αυξάνεται η ζήτηση για ταξίδια. Η Gulf Air διαθέτει ένα ευέλικτο και ευέλικτο δίκτυο προσαρμόζοντας άμεσα τις κυβερνητικές οδηγίες και τις οδηγίες πολιτικής αεροπορίας και ανταποκρίνεται σε συνεχείς αλλαγές και ενημερώσεις.

Οι ενημερώσεις προστίθενται συνεχώς στο gulfair.com/covid19, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών συμβουλών, δικτύου και νέων διαδικασιών υγείας και ασφάλειας.

Πηγή: cyclades24.gr