Η Wizz Air ανακοίνωσε σήμερα την 6η ιταλική της βάση, στη Νάπολη, μαζί με 18 νέα διεθνή και εσωτερικά δρομολόγια. Η αεροπορική εταιρεία θα εφοδιάσει 2 αεροσκάφη Airbus A321 στο αεροδρόμιο της Νάπολης τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2021.

Οι 18 νέες υπηρεσίες προς 9 χώρες που ανακοινώθηκαν σήμερα, θα συμπληρώσουν τις ήδη λειτουργούσες 8 διαδρομές από το αεροδρόμιο της Νάπολης.

Η ίδρυση της νεότερης, 44ης βάσης της Wizz Air στη Νάπολη ακολουθεί το άνοιγμα πέντε βάσεων (Milan Malpensa, Catania, Palermo, Bari και Rome Fiumicino) της αεροπορικής εταιρείας στην Ιταλία.

Η σημερινή ανακοίνωση επιτρέπει στη WIZZ να προσφέρει στους πελάτες περισσότερες χαμηλές τιμές, υψηλής ποιότητας συνδέσεις από τις 3 μεγαλύτερες πόλεις της Ιταλίας.

Όχι μόνο το άνοιγμα αυτής της νέας βάσης στη Ρώμη θα φέρει περισσότερη οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή, αλλά θα δημιουργήσει επίσης περισσότερες από 30 νέες άμεσες θέσεις εργασίας με την αεροπορική εταιρεία και πάνω από 1.100 θέσεις εργασίας σε συνδεδεμένες βιομηχανίες .

Τα αεροσκάφη 2 Airbus A321 θα υποστηρίξουν τη λειτουργία 18 νέων δρομολογίων προς Μιλάνο Λινάτε, Όλμπια, Λαμπεντούσα, Βερόνα, Τορίνο, Σαντορίνη, Χανιά, Μύκονο, Ίμπιζα, Φουερτεβεντούρα, Τενερίφη, Λονδίνο Λούτον, Πράγα, Ταλίν, Ρέικιαβικ, Τελ Αβίβ, Καζαμπλάνκα , Σαρμ Ελ Σέιχ συνολικά 26 προορισμούς από τη Νάπολη το 2021.

Η Wizz Air εισήγαγε μια νέα εποχή απολυμαντικών ταξιδιών σε όλο το δίκτυό της, με βελτιωμένα μέτρα υγιεινής για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών και του πληρώματος.

Πηγή: tourismtoday.gr