Η flydubai με έδρα το Ντουμπάι ανακοίνωσε την έναρξη των πτήσεων προς τη Βουδαπέστη και τη Λιουμπλιάνα και έγινε η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΑΕ που παρέχει απευθείας αεροπορικές συνδέσεις προς τη Σλοβενία.

Ο αερομεταφορέας θα εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Λιουμπλιάνα από τις 24 Σεπτεμβρίου και τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Βουδαπέστη από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Βουδαπέστη είναι γνωστό ότι είναι ένας δημοφιλής προορισμός αναψυχής που προσφέρει στους επισκέπτες έναν συνδυασμό εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής με πολλά μουσεία, γκαλερί και τα διάσημα ιαματικά λουτρά της. Βρίσκεται και στις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, η ουγγρική πρωτεύουσα μπορεί να εξερευνηθεί με βάρκα, λεωφορείο, ποδήλατο ή με τα πόδια.

Η Λιουμπλιάνα είναι μια νέα, ζωντανή πόλη και είναι γνωστή ως μια από τις πιο πράσινες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Οι όχθες του ποταμού Ljubljanica ρέουν κατά μήκος του κέντρου της πόλης όπου οι καφετέριες προσκαλούν τους πεζούς για ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των περιπάτων τους στην πόλη. Η Λιουμπλιάνα διαθέτει επίσης πολλά μουσεία και πολιτιστικά αξιοθέατα για να εξερευνήσετε μαζί με υπέροχες επιλογές για φαγητό.

Πηγή: tourismtoday.gr