Θα «πετάει» με τρείς νέες βάσεις, σε Ρόδο Κέρκυρα και Χανιά – Το νέο πτητικό πρόγραμμα «θα βοηθήσει ώστε να ενισχυθεί η αεροπορική κίνηση στη χώρα».

Το μεγαλύτερο της πρόγραμμα στη χώρα μας, για φέτος το καλοκαίρι, από κάθε άλλη χρονιά, ανακοίνωσε η Ryanair, έχοντας μάλιστα αυξήσει και τις βάσεις της στην ελληνική αγορά. 

Η ιρλανδική low cost αεροπορική ανακοίνωσε ότι φέτος θα πετάει στην Ελλάδα με τρείς νέες βάσεις, σε Ρόδο Κέρκυρα και Χανιά, πάνω από 550 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από/ προς ελληνικούς προορισμούς και 218 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων και 74 νέων σε πτήσεις εξωτερικού και εσωτερικού. 

Το νέο πτητικό πρόγραμμα της αεροπορικής, όπου πολλά δρομολόγια ξεκινούν από τις αρχές Ιουλίου, «θα βοηθήσει ώστε να ενισχυθεί η αεροπορική κίνηση στη χώρα και ο τουρισμός, όσο τα προγράμματα εμβολιασμού προχωρούν και οι ευρωπαϊκές αγορές ανοίγουν για την περιόδο των διακοπών».

Όσον αφορά την Ελλάδα, η εταιρεία θα έχει συνδέσεις με/ από 19 χώρες συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας και του Ισραήλ.

Οι τιμές για κρατήσεις που θα γίνουν από σήμερα έως και τις 17 Απριλίου ξεκινούν από τα 19,99 ευρώ σε μία προσπάθεια η εταιρεία να δώσει κίνητρα στους καταναλωτές. 

Πηγή: newmoney.gr – Στεφανία Σούκη