Τρεις νέες πτήσεις και πακέτα για διακοπές πόλης ξεκινά τον Απρίλιο η Jet2 και η θυγατρική της Jet2CityBreaks.

Τα δύο από αυτά θα είναι σε Αθήνα, από αεροδρόμια της Βρετανίας, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από κάθε βάση. Πρόκειται για δρομολόγια και πακέτα:

  • Μάντσεστερ – Αθήνα.
  • Μπέρμιγχαμ – Αθήνα.
  • Μπέρμιγχαμ – Βαρκελώνη.

Η Jet2 ξεκινά ξανά city breaks Ευρώπη από την επόμενη εβδομάδα

Jet2.com και Jet2CityBreaks συνεχίζουν το πρόγραμμα ευρωπαϊκών πόλεων από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, μετά τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Οι πτήσεις προς τη Ρώμη από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Μάντσεστερ θα είναι οι πρώτες που θα απογειωθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι μάρκες αναφέρουν «σημαντική αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην πόλη».

Άλλες υπηρεσίες και διακοπές πόλης που θα ξαναρχίσουν τον Φεβρουάριο περιλαμβάνουν τη Βαρκελώνη, τη Βουδαπέστη, την Πράγα, το Παρίσι, τη Βενετία και το Άμστερνταμ. Η Πίζα θα επανεκκινήσει στις 28 Μαρτίου.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μόνο πτήσεις με την Jet2.com ή ένα πακέτο διακοπών με το Jet2CityBreaks.

«Με τα ταξίδια να αρχίζουν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, η ζήτηση για διακοπές στην πόλη επανέρχεται πολύ έντονα, δήλωσε ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος Jet2.com και Jet2holidays.

Κοιτάμε μπροστά με πραγματική σιγουριά και αισιοδοξία και αναμένουμε ότι η επιστροφή του προγράμματος city break σε πολλούς σημαντικούς προορισμούς για διακοπές στην πόλη θα είναι πολύ δημοφιλής, καθώς γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλουν οι πελάτες να ανακαλύψουν την πόλη των ονείρων τους το 2022».

Πηγή: tourismtoday.gr