Με τα Χανιά να προστίθενται στο πρόγραμμα του ομίλου Jet2 από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ το φετινό καλοκαίρι, ο τουριστικός οργανισμός, ο οποίος θα εξυπηρετεί 32 προορισμούς από το βρετανικό αεροδρόμιο, σχεδιάζει να προσλάβει επιπλέον προσωπικό για να υποστηρίξει το διευρυμένο πτητικό του πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος, ο οποίος εκτός από τα Χανιά στα νέα δρομολόγιά του από το Μπρίστολ προσθέτει και τη Μάλαγα, αυξάνει τη συνολική του χωρητικότητα κατά 13%, με περισσότερες από 925.000 αεροπορικές θέσεις προς πώληση, με σχεδόν 100 πτήσεις την εβδομάδα, κατά την υψηλή θερινή περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζει την πρόσληψη 100 ατόμων για την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας σε επίπεδο πληρωμάτων καμπίνας, πιλότων, στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης και σε άλλα τμήματα του αεροδρομίου.

Ένα έβδομο αεροσκάφος θα εδρεύει στο Μπρίστολ, ενώ πάνω από 400 άτομα προσωπικό θα υποστηρίζουν το αυξημένο επίπεδο λειτουργίας.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy, είπε: “Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το τρίτο μας καλοκαίρι στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ, το οποίο θα είναι το πιο πολυάσχολο και το σημαντικότερο μέχρι τώρα”.

“Από την έναρξη των πτήσεων και των ταξιδιών το 2021, η ανταπόκριση από τους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλη τη νοτιοδυτική Ευρώπη και τη Νότια Ουαλία ήταν τεράστια και αυτό μας επέτρεψε να απολαύσουμε την ανάπτυξη που καταγράψαμε. Με ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα εκπτώσεων για το καλοκαίρι του 2023 και τους πελάτες να συρρέουν για να κλείσουν μία θέση σε ηλιόλουστους προορισμούς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ”, πρόσθεσε ο κ. Heapy.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, αφού, όπως είπε, η επιτυχία του βραβευμένου ομίλου οφείλεται στη σκληρή δουλειά τους, κι εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει ομοϊδεάτες, παθιασμένους ανθρώπους και όλοι μαζί να συμβάλλουν στην άριστη εξυπηρέτηση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού ταξιδιωτών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ.

Πηγή: hania.news