Περισσότερες από 16 εκατ. θέσεις θα θέσουν προς πώληση από το επόμενο έτος για το καλοκαίρι του 2025, οι Jet2.com και η Jet2holidays, αριθμός που αντιστοιχεί σε αύξηση της χωρητικότητας κατά 4%.

Έξι νέα δρομολόγια έχουν προστεθεί για να δώσουν συνολικά 46 προορισμούς σε 350 διαδρομές από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου με περισσότερες από 1.600 πτήσεις την εβδομάδα σε ώρες αιχμής.

Στα νέα δρομολόγια, στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος, η πώληση για τα οποία ξεκινά σήμερα, περιλαμβάνεται και η Καλαμάτα από το αεοροδρόμιο του Μπρίστολ.

Το πτητικό πρόγραμμα προς Βουλγαρία και Μάλτα έχει επεκταθεί «σημαντικά» για το καλοκαίρι του 2025.

Κατάνια και Μπουργκάς στη Βουλγαρία από το Εδιμβούργο. και Μάλαγα, Μάλτα και Ρέους από το Λίβερπουλ.

Πρόσθετα αεροσκάφη θα εκτελούν δρομολόγια στα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Λίβερπουλ, του Στάνστεντ και του Μάντσεστερ.

Τρία νέα Airbus A321neo θα προστεθούν στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου για το καλοκαίρι του 2025, εκτός από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ και του Μάντσεστερ.

Το συνολικό πρόγραμμα καλύπτει τα Κανάρια Νησιά, τις Βαλεαρίδες, την ηπειρωτική Ισπανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Μάλτα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, την Αυστρία και την Πορτογαλία.

Περαιτέρω λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Steve Heapy.

«Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα Sun ’25 αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο πρόγραμμά μας μέχρι σήμερα, και η κλίμακα και το μέγεθος αυτού σημαίνει ότι οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες έχουν πολλές επιλογές και ευελιξία όταν πρόκειται να ταξιδέψουν.

Εκτός από την επέκταση του πτητικού μας προγράμματος, επενδύουμε επίσης στις δραστηριότητές μας στο Μπέρμιγχαμ, στο Λίβερπουλ Τζον Λένον, στο Λονδίνο Στάνστεντ και στο Μάντσεστερ προσθέτοντας επιπλέον αεροσκάφη σε αυτά τα αεροδρόμια.

Θα παρουσιάσουμε επίσης τρία νέα αεροσκάφη Airbus A321neo στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.

Βλέπουμε μεγάλη ζήτηση από ταξιδιώτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κάνουν κράτηση τις καλοκαιρινές διακοπές τους νωρίς και να έχουν την καλύτερη διαθεσιμότητα και επιλογή» κατέληξε.