Οι Jet2.com και Jet2holidays επεκτείνουν το πρόγραμμα του καλοκαιριού 2021 στην Ελλάδα.
Αύξησαν τη χωρητικότητα με σχεδόν 80 επιπλέον πτήσεις και πακέτα διακοπών τον Οκτώβριο και Νοέμβριο στη Ζάκυνθο, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κεφαλλονιά.

Η Jet2holidays έχει επίσης επεκτείνει τη γκάμα των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα, με περισσότερες επιλογές από δύο έως πέντε αστέρων.

“Για Ελλάδα εξακολουθεί να είναι τεράστια η ζήτηση από Βρετανούς τουρίστες, που αναζητούν διακοπές με ήλιο, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος Jet2.com και Jet2holidays Στιβ Χίπι.

Η επέκταση της θερινής σεζόν στην Ελλάδα σημαίνει ότι το κάνουμε ακριβώς αυτό. Δίνουμε στους πελάτες περισσότερες ευκαιρίες να φύγουν και να απολαύσουν τις πολυπόθητες διακοπές”.

Οι νέες πτήσεις σε Ελλάδα

Για την εκτεταμένη σεζόν θα πραγματοποιούνται επιπλέον πτήσεις:

Ζάκυνθος

  • 34 νέες πτήσεις προς Ζάκυνθο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου από Μπέρμιγχαμ, Ανατολικά Μίντλαντς, Γλασκόβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Λονδίνο Στάντστεντ.

Ρόδος

  • Η Ρόδος θα εξυπηρετείται από 20 επιπλέον πτήσεις μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου από το Εδιμβούργο, τη Γλασκώβη, το Μπέρμιγχαμ, τα Ανατολικά Μίντλαντς, το Λιντς Μπράντφορντ, το Μάντσεστερ, το Νιουκάστλ και το Λονδίνο Στάντστεντ.

Κρήτη

  • Σχεδόν 20 νέες πτήσεις προστίθενται στην Κρήτη (Ηράκλειο), από το Εδιμβούργο, τη Γλασκώβη, το Μπέρμιγχαμ, τα Ανατολικά Μίντλαντς, το Λιντς Μπράντφορνττο Μάντσεστερ, το Νιούκαστλ και το Στάντστεντ στο Λονδίνο, έως τις 9 Νοεμβρίου.

Κεφαλλονιά

  • Οι πτήσεις της Κεφαλλονιάς θα λειτουργούν έως τα μέσα Οκτωβρίου, από τη Γλασκόβη, το Μπέρμιγχαμ, τα Ανατολικά Μίντλαντς, το Λιντς Μπράντφορντ και το Μάντσεστερ.

Υπενθυμίζεται πως το Jet2 επέκτεινε την αναστολή του προγράμματος στα μέσα Απριλίου νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday

Photo by by Insider Media