Η Ευρώπη ανοίγει σταδιακά ξανά και οι Κάτω Χώρες προετοιμάζονται για περισσότερες ευκαιρίες ταξιδιού. Η KLM είναι έτοιμη να μεταφέρει τους πελάτες της ξανά, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με υπεύθυνο και ασφαλή τρόπο.

Το συντομότερο δυνατό, η KLM θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων προς δημοφιλείς προορισμούς, με υψηλότερη χωρητικότητα. Νέο αυτό το καλοκαίρι είναι το Βελιγράδι, η Βερόνα, η Πάλμα ντε Μαγιόρκα και το Ντουμπρόβνικ.

Η KLM θα πετάξει όπου μπορεί, με την προϋπόθεση ότι καλύπτεται το μεταβλητό κόστος. Με αυτήν τη στρατηγική, η KLM κατάφερε να ξαναχτίσει πλήρως το δίκτυό της και να προσφέρει στους πελάτες τη μεγαλύτερη δυνατή επιλογή προορισμών. Αυτό ισχύει τόσο για ταξιδιώτες επαγγελματίες όσο και για όσους ταξιδεύουν για διακοπές. Το καλοκαίρι του 2019, η KLM πέταξε σε 92 προορισμούς, αλλά αυτό το καλοκαίρι η KLM θα προσφέρει 96 προορισμούς.

Επιπλέον χωρητικότητα σε δημοφιλείς προορισμούς
Η KLM θα προσθέσει πτήσεις ή θα αναπτύξει μεγαλύτερα αεροσκάφη σε δημοφιλείς προορισμούς όπως το Πόρτο και την Ίμπιζα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, η KLM θα αναπτύξει σχετικά μεγαλύτερη χωρητικότητα σε προορισμούς της Νότιας Ευρώπης στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία και την Ελλάδα.

Η αναμενόμενη χωρητικότητα στις ευρωπαϊκές πτήσεις θα είναι 50% έως 75%. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει.

Οι χρωματικοί κωδικοί που ισχύουν για τους προορισμούς θα μπορούσαν να αλλάξουν, όπως και η συχνότητα των πτήσεων.

Πηγή: tourismtoday.gr