Η Lufthansa αναφέρει αύξηση των κρατήσεων για την επερχόμενη περίοδο του Πάσχα.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ελήφθησαν έως και 80% περισσότερες κρατήσεις για τη Μαγιόρκα, 20% περισσότερες κρατήσεις για τις Κανάριες Νήσους, καθώς και 50% για το Μεξικό. Η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών στη Μαγιόρκα από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας θα ενισχύσει περαιτέρω αυτήν την τάση. Η αεροπορική εταιρεία ανταποκρίνεται στην αυξημένη ζήτηση και έχει σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των προσφερόμενων πτήσεων

Συνολικά, η Lufthansa θα προσφέρει περίπου 1.200 ευρωπαϊκές πτήσεις από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο. Αυτό είναι περίπου 200% περισσότερες συνδέσεις από το Μόναχο και περίπου 50% περισσότερες από τη Φρανκφούρτη σε σύγκριση με την τρέχουσα εβδομάδα.

Η χωρητικότητα από το Μόναχο έως τη Γκραν Κανάρια και τη Φουερτεβεντούρα θα διπλασιαστεί ακόμη και για το Πάσχα.

Η Μαγιόρκα είναι σήμερα ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση για τους παραθεριστές. Η Lufthansa αντέδρασε αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των πτήσεων προς τη Μαγιόρκα: αντί για δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το Μόναχο, θα υπάρχουν τώρα έως και έντεκα εβδομαδιαίες συνδέσεις και από τη Φρανκφούρτη, αντί για έξι εβδομαδιαίες πτήσεις, θα υπάρχουν τώρα έως και 20 εβδομαδιαίες συνδέσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου του Πάσχα.

Επιπλέον, η Eurowings επεκτείνει διαδοχικά τις συχνότητές της στη Μαγιόρκα: Η αεροπορική εταιρεία προγραμματίζει έως και 325 εβδομαδιαίες πτήσεις από 24 αεροδρόμια στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Στην περίπτωση πτήσεων στο εξωτερικό, το Κανκούν στο Μεξικό και το Σαν Χοσέ στην Κόστα Ρίκα από τη Φρανκφούρτη έχουν ιδιαίτερη ζήτηση. Το Κανκούν είναι πλέον προσβάσιμο καθημερινά, στο Σαν Χοσέ πέντε φορές την εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο lufthansa.com. Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες για κράτηση τώρα, σε συνδυασμό με ελκυστικές και ευέλικτες επιλογές κράτησης.

aviationlife.gr με πληροφορίες από tourismtoday