Φέτος τον χειμώνα η Air France προσφέρει στους επιβάτες μεγάλων αποστάσεων στην Business Class ένα νέο τσαντάκι.

Υιοθετώντας μια οικολογική προσέγγιση, το τσαντάκι αυτό είναι το πρώτο μοντέλο κατασκευασμένο από υλικό κατά 93% ανακυκλωμένο.

Το λιτό και κομψό αυτό kit φέρει το ιστορικό έμβλημα της εταιρείας με τον φτερωτό ιππόκαμπο που ενσαρκώνει την πλούσια ιστορία της. Διατίθεται σε δύο χρώματα, μπλε και γκρι.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο περιεχόμενό του. Κάθε kit περιέχει τα εξής αντικείμενα:

• Οδοντόβουρτσα και στιλό που έχουν κατασκευαστεί από άμυλο και ωτασπίδες συσκευασμένες σε χαρτί κραφτ.

• Μια μάσκα ύπνου και ένα ζευγάρι κάλτσες.

Σε όλες τις καμπίνες η πλαστική συσκευασία σε κάθε kit έχει αντικατασταθεί από μία σφραγίδα που δεν παραβιάζεται. Επιπλέον, τα ακουστικά καθαρίζονται αι απολυμαίνονται συστηματικά, γεγονός που επιτρέπει στην Air France να ελαχιστοποιήσει τα προστατευτικά μια χρήσης των ακουστικών και της συσκευασίας τους που χρησιμοποιούταν μέχρι πρότινος.

Τα τσαντάκια αυτά αποτελούν ένα αυθεντικό δώρο προς τους επιβάτες στα χρώματα της Air France και μπορούν να τα κρατήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν ξανά.

Προσφέροντας όλο και πιο φιλικά προς το περιβάλλον kits για τους επιβάτες των πτήσεων, η Air France συνεχίζει τις καθημερινές ενέργειες για να ελαττώσει τα πλαστικά μίας χρήσης στις πτήσεις της, όπου αυτό είναι εφικτό.

Πηγή: tourismtoday.gr