Μετά από περαιτέρω επιτυχημένες επανεκκινήσεις με τη Ryanair στο Λβιβ, την Οδησσό και την Πρέβεζα την περασμένη εβδομάδα, το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης επιβεβαιώνει ότι ο αερομεταφορέας έχει δεσμευτεί περαιτέρω στην ουγγρική πύλη ανακοινώνοντας επιπλέον τέσσερα νέα δρομολόγια κατά τη διάρκεια του Χειμώνα 21/22.

Ξεκινώντας συνδέσμους προς τη Μπόρνμουθ, την Κολωνία της Βόννης, το Κάουνας και την Κρακοβία, οι νέες υπηρεσίες θα εισάγουν περισσότερες από 85.000 αμφίδρομες πρόσθετες θέσεις στην αγορά της Βουδαπέστης κατά την προσεχή σεζόν.

Επιβεβαιώνοντας την πρώτη σύνδεση της Βουδαπέστης με το Μπόρνμουθ, ο ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους (LCC) θα ξεκινήσει μια πτήση δύο φορές την εβδομάδα στη νότια παράκτια παραθεριστική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου αργότερα φέτος.

Προσθέτοντας στο δίκτυο του αεροδρομίου, η επέκταση της Ryanair θα έχει επίσης τέσσερις φορές εβδομαδιαία υπηρεσία προς την Κολωνία της Βόννης, με προγραμματισμένες πτήσεις να πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Ενισχύοντας τις προσφορές της Βουδαπέστης προς τις χώρες της Βαλτικής, το LCC θα ξεκινήσει δύο φορές την εβδομάδα πτήσεις προς την κεντρική πόλη Κάουνας της Λιθουανίας ενώ θα προσθέτει τρεις φορές την εβδομάδα υπηρεσία στην Κρακοβία, το κορυφαίο κέντρο της πολωνικής οικονομικής και πολιτιστικής ζωής.

Ο Balázs Bogáts, επικεφαλής της ανάπτυξης αεροπορικών εταιρειών στο Αεροδρόμιο της Βουδαπέστης δήλωσε: « Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η Ryanair συνεχίζει να αναγνωρίζει τις δυνατότητες νέων και εξυπηρετούμενων αγορών από τη Βουδαπέστη, προσθέτοντας αυτά τα επιπλέον δρομολόγια. Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης σημαίνει ότι ο στενός συνεργάτης μας θα προσφέρει άλλες 2.000 εβδομαδιαίες θέσεις από τη Βουδαπέστη αυτό το χειμώνα. “

Πηγή: tourismtoday.gr