Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της περασμένης εβδομάδας η ιρλανδική αεροπορική 60.000 επιπλέον αεροπορικές θέσεις από τον Ιούλιο.

Συνεχίζει να προσθέτει αεροπορικές θέσεις για Ελλάδα η Ryanair διαπιστώνοντας αύξηση της ζήτησης για τη χώρα μας.

Εχοντας ήδη ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα αύξηση δρομολογίων και συχνοτήτων από ελληνικά νησιά, η ιρλανδική low cost αεροπορική προσθέτει επιπλέον 60.000 θέσεις για τη χώρα μας για την περίοδο του καλοκαιριού, δύο νέες συνδέσεις και 16 πρόσθετα δρομολόγια την εβδομάδα σε υφιστάμενες συνδέσεις από το Βέλγιο τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, την Ιταλία και την Πολωνία από τον Ιούλιο.

«Σε συνέχεια της ισχυρής ζήτησης σε όλη την Ευρώπη, δύο νέες συνδέσεις θα ξεκινήσουν από τη Βαρσοβία προς τη Ζάκυνθο και τις Βρυξέλλες προς τη Σαντορίνη, δύο φορές την εβδομάδα από τον Ιούλιο». Το διευρυμένο πρόγραμμα της Ryanair για την Ελλάδα το καλοκαίρι περιλαμβάνει ακόμη επιπλέον πτήσεις από Μπολόνια για Κέρκυρα (δύο ήταν οι υφιστάμενες +1), Κρήτη (2+1), Μύκονο (4+2), από Βρυξέλλες για Κέρκυρα (4+2), από Βουδαπέστη για Κέρκυρα (3+1), Φραγκφούρτη για Μύκονο (2+1), από Μιλάνο για Χανιά (3+1) , για Κέρκυρα (4+1), για Κρήτη (4+2) και για Ρόδο (3+1) και από Ρώμη για Κέρκυρα και Ρόδο (3+1).

Σύμφωνα με τους επιτελείς της αεροπορικής χαμηλού κόστους η Ελλάδα, ως προορισμός φάινεται ότι «αποδεικνύει αντοχή της και μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την ανάκαμψη του τουρισμού».

Η αεροπορική ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και δη στα ελληνικά νησιά, με τρεις νέες καλοκαιρινές βάσεις στην Κέρκυρα (δύο αεροσκάφη), τα Χανιά (ένα αεροσκάφος) και τη Ρόδο (ένα αεροσκάφος), με 46 νέα και, συνολικά, 107 δρομολόγια. Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις για συνδέσεις και δρομολόγια από τα δύο μεγάα αστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πηγή: newmoney.gr – Στεφανία Σούκη