Τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία εξυπηρέτησης πελατών δημοσίευσε σήμερα η Ryanair, αποδεικνύοντας ότι το 92% των πτήσεων του Δεκεμβρίου έφτασαν στην ώρα τους.

Σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη των πελατών πρέπει να αποκατασταθεί όσον αφορά τα αεροπορικά ταξίδια, η χαμηλού κόστους ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να διασφαλίζει ότι ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες ασφάλειας των πελατών της.

Η αξιολόγηση των ταξιδιωτών
Η έρευνα εμπειρίας πελατών «Βαθμολογήστε την πτήση μου» για τον Δεκέμβριο δείχνει ότι το 89% των σχεδόν 11.000 ερωτηθέντων αξιολόγησαν την πτήση τους «Εξαιρετική/Πολύ καλή/Καλή». Μάλιστα, με υψηλές βαθμολογίες αξιολογήθηκαν το πλήρωμα για τη φιλικότητά του (94%), οι υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης (92% ), η ποικιλία φαγητών και ποτών (86%) και η διαδικασία επιβίβασης (84%).

Έχοντας εισαγάγει μια νέα σειρά κατευθυντήριων γραμμών από την 1η Ιουλίου 2020, όταν άρχισαν ξανά τα αεροπορικά ταξίδια, με στόχο την προστασία της υγείας των πελατών και του πληρώματος, η Ryanair θέλει να δημοσιοποιήσει αυτά τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται σε όλες τις πτήσεις, σε κάθε αεροσκάφος και σε κάθε αγορά στην οποία πετά.

Η Ντάρα Μπράντι, διευθύντρια μάρκετινγκ και ψηφιακού περιεχομένου της Ryanair, σχολίασε σχετικά: «Η Ryanair Group Airlines μετέφερε 1,9 εκατομμύρια πελάτες τον Δεκέμβριο και είμαστε ικανοποιημένοι που το 92% των πτήσεων μας έφτασαν εγκαίρως. Οι πρωτοβουλίες μας για ασφαλείς πτήσεις, με καθημερινή απολύμανση, υποχρεωτική χρήση μασκών προσώπου και ανέπαφες διαδικασίες, έχουν τεθεί για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας αισθάνονται σίγουροι όταν πετούν μαζί μας. Είμαστε χαρούμενοι που το 89% των πελατών που ερωτήθηκαν (από σχεδόν 11.000), βαθμολόγησαν την πτήση τους με το Ryanair τον Δεκέμβριο ως «Εξαιρετική/Πολύ καλή/Καλή» χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Rate My Flight της Ryanair, η οποία επιτρέπει σε όλους πελάτες να παρέχουν κριτικές σε πραγματικό χρόνο για τις πτήσεις τους μέσω της εφαρμογής Ryanair και του email τους»

Πηγή tourismtoday

Photo by newomoney