Η Wizz Air θα προσφέρει στους επιβάτες τρεις ακόμη πτήσεις από την Ουκρανία ήδη από τον Δεκέμβριο του 2021 και 23 ακόμη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Νέες πτήσεις προγραμματίζονται από το αεροδρόμιο Zhiviany του Κιέβου προς Παρίσι (Μποβέ), Αϊντχόφεν, Βρυξέλλες (Σαρλερουά), Νίκαια, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Αλικάντε, Μάλαγα, Πόρτο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Χανιά και Βασιλεία.

Περισσότερες πτήσεις θα αναχωρήσουν από το Λβιβ για Μαδρίτη, Αϊντχόφεν, Παρίσι (Μποβέ), Βαρκελώνη, Νίκαια, Τρεβίζο, Βρυξέλλες (Σαρλερουά), Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι πτήσεις από την Οδησσό θα προορίζονται για Λονδίνο (Λούτον), Παρντούμπις, Αθήνα και από το Χάρκοβο στη Θεσσαλονίκη και στο Παρντούμπιτσε.

Οι πτήσεις από το Κίεβο προς το Παρίσι Μποβέ, το Αϊντχόφεν και τις Βρυξέλλες South Charleroi θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ οι υπόλοιπες θα ξεκινήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022.

Μετά την έναρξη των νέων δρομολογίων, η Wizz Air θα πραγματοποιεί πτήσεις από την Ουκρανία σε 22 χώρες έναντι των σημερινών 18. Ο αριθμός των ενεργών δρομολογίων από τη χώρα θα φτάσει τα 117.

Ο Robert Carey, Πρόεδρος της Wizz Air, λέει ότι αναμένει ότι οι νέες πτήσεις θα ενισχύσουν την επιβατική κίνηση του αερομεταφορέα από την Ουκρανία κατά 120%.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η Wizz Air από τις 16 Δεκεμβρίου θα επανεκκινήσει μια πτήση από το Κίεβο προς τη Στοκχόλμη, η οποία εκτελείται από το 2010 πριν ανασταλεί.

Πηγή: tourismtoday.gr