Το αεροδρόμιο του Μπρίστολ απέκτησε νέα σύνδεση με την Αθήνα. Η Aegean ξεκίνησε τη νέα της γραμμή μεταξύ Αθήνας και Μπρίστολ. Η πρώτη πτήση προσγειώθηκε στο Μπρίστολ στις 31 Μαρτίου.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τον στόλο Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Πτήση A3640: Αναχωρεί από Αθήνα (ATH) στις 11:00, άφιξη στο Μπρίστολ (BRS) στις 12:55
  • Πτήση A364: Αναχωρεί από Μπρίστολ (BRS) στις 13:45, άφιξη σε Αθήνα (ATH) στις 19:30.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες από το Μπρίστολ συνδέσεις μέσω του κόμβου της στην ελληνική πρωτεύουσα σε προορισμούς όπως το Κάιρο, το Τελ Αβίβ και η Βηρυτό.

Ο ελληνικός αερομεταφορέας θα αγωνιστεί με την easyJet στο δρομολόγιο από το Μπρίστολ.

Η πτήση -που εκτελείται από ένα Airbus A320neo- προσγειώθηκε στο Μπρίστολ στις 12:53. Την πρώτη πτήση υποδέχτηκε αντιπροσωπεία μαζί τον Dave Lees, διευθύνοντα σύμβουλο του αεροδρομίου του Μπρίστολ.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής «αυτό είναι ένα απίστευτα συναρπαστικό ορόσημο για το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, προσθέτοντας την Aegean Airlines στην οικογένεια των αεροπορικών εταιρειών του αεροδρομίου του Μπρίστολ.

Η Aegean Airlines είναι μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως και αυτή η απόφαση δείχνει εμπιστοσύνη στην περιοχή.

Η τακτική προγραμματισμένη υπηρεσία μεταξύ Μπρίστολ και Αθήνας ανοίγει ένα ευρύ φάσμα ευρωπαϊκών και παγκόσμιων συνδέσεων στους πελάτες μας.

Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Aegean Airlines και για περαιτέρω συναρπαστικές ευκαιρίες δρομολογίων για το μέλλον».

Επιστροφή στα κέρδη

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πραγματοποίησε κέρδη ολόκληρου του έτους για το 2022, το πρώτο της αεροπορικής εταιρείας μετά το χτύπημα της πανδημίας COVID, υποβοηθούμενη από την επιστροφή της ζήτησης για υπηρεσίες αναψυχής.
Ο αερομεταφορέας σημείωσε καθαρά κέρδη 107 εκατομμυρίων ευρώ αφού απέφερε έσοδα 1,34 δις ευρώ.

Πηγή: tourismtoday.gr